Kartonski tuljak kod ručne stretch folije

Zašto prodaja ručne stretch folije po kilogramu?

Kartonski tuljak već dugo je predmet stalnih rasprava prilikom prodaje ručne stretch folije. Naime, sama prodaja ručne stretch folije po kilogramu je vrlo zanimljiva. Skriveni cilj prodaje stretch folije po kilogramu je upravo prodaja što debljeg i težeg kartonskog tuljka pod cijenu stretch folije. Još uvijek je na našem tržištu vrlo prodavana ručna folija 5kg, ali ukoliko obratite pozornost na kartonski tuljak, on je težine od 1,10 kg čak do 2,00 kg.

Prodaja ručne stretch folije po kilogramu je nemjerljiva jer ne znate koliko ste metara folije dobili na roli. Ukoliko je tuljak teži, manje je metara folije. Upravo iz tog razloga to je vrlo neprihvatljiv način prodaje ručne stretch folije. Na tržištu se sve više pojavljuju ručne stretch folije koje se prodaju po komadu odnosno po metru. Tako možete točno znati što ste kupili. Intelmar HD stretch folije prodaju se po komadu s certificiranom i zajamčenom dužinom, a kartonski tuljak je lakši i do 80% od standardnog.

Zanimljiva usporedba
Kupnja ručne stretch folije po kilogamu može se usporediti i na ovaj jednostavan laički način.
Zamislite da prilikom kupnje mesa u mesnici, mesar na vagu stavi posudu koja teži 400g i u nju stavi 600g mesa, te Vam sve zajedno naplati po cijeni kilogama mesa.

Biste li pristali?